Lees voor
 

Drugs en zwangerschap

Maak een keuze van een drugssoort en een fase voor meer informatie.

Bekijk

 

Alcohol
Cannabis
Cocaïne
Basecoke
GHB
Heroïne
Ketamine
LSD
Slaap- en kalmerings­middelen
Smart­drugs
Speed
Tabak
Truffels en paddo's
XTC / MDMA
Seks
Bevruchting
Zwangerschap
Bevalling
Borstvoeding
Ontwikkeling van het kind
Dan nog dit
Literatuur

 

Bevruchting & Smartdrugs

Smartdrugs en bevruchting

Smartdrugs en bevruchting

Smartdrugs is een verzamelnaam van verschillende stoffen. Van geen van deze stoffen is bekend, of ze effect hebben op de kwaliteit van de spermacellen en eicellen of op het verloop van de bevruchting. Voor meer informatie kun je altijd terecht bij de smartshop. De mensen die daar werken weten wat ze verkopen en wat de effecten van die producten op je lichaam zijn.

SMARTDRUGS EN ‘DE PIL’

Smartdrugs is een verzamelnaam van verschillende stoffen. Voor zover bekend is er geen smartdrug die een wisselwerking heeft met de hormonale anticonceptie, zoals ‘de pil’. Maar lees als je een product koopt bij de smartshop altijd de informatie op de verpakking of de bijsluiter, als deze er bij zit. Als je het niet vertrouwt, kun je het ook altijd nog vragen aan het personeel van de smartshop.

SMARTDRUGS EN DE GENEN

Smartdrugs is een verzamelnaam van verschillende stoffen. Deze stoffen kunnen op verschillende manieren gebruikt worden, ze kunnen worden geslikt, er kan thee van worden getrokken, het kan puur gerookt worden of met tabak en het kan worden gedronken. Als het gerookt wordt met tabak, kan het wel gevolgen hebben.

Verder is er niets bekend over mogelijk kankerverwekkende smartdrugs. Als je het niet zeker weet of vertrouwt, vraag het dan altijd aan het personeel van de smartshop.

ISO 9001 HKZNEN7510 Keurmerk

Disclaimer | Privacyverklaring | Cookiebeleid | © 2024 Jellinek - Alle rechten voorbehouden | Realisatie: Lemon

Arkin