Werken & leren bij Jellinek

Ligt je hart bij de verslavingszorg? Kies dan voor een functie bij Jellinek. De bekendste en meest toonaangevende verslavingsinstelling van Nederland.

Jellinek is dé expert op het gebied van preventie én behandeling van verslavingsproblematiek, voor jongeren en volwassenen. In ons werk gaan wij altijd uit van de meest recente, wetenschappelijke inzichten. Bovendien doen we ook zelf onderzoek naar middelengebruik en verslaving. Onze specialisten werken daarvoor samen met hoogleraren en onderzoekers van internationaal befaamde onderzoeksinstituten. 

Gunstige arbeidsvoorwaarden

Jellinek hanteert de CAO GGZ en kent een 36-urige werkweek. Medewerkers kunnen hun arbeidsvoorwaardenpakket gedeeltelijk zelf samenstellen en wijzigen. Er is een gunstige ov-regeling woon-werkverkeer en de mogelijkheid om gebruik te maken van collectieve (ziektekosten)verzekeringen.

De pensioenvoorziening is ondergebracht bij het Pensioenfonds Zorg & Welzijn.

Persoonlijke ontwikkeling

Jellinek werkt voortdurend aan vernieuwing en kwaliteitsverbetering. Voor medewerkers zijn er verschillende mogelijkheden voor opleiding en scholing, onder meer op het gebied van cognitieve gedragstherapie. Wij bieden interne opleidingen, een persoonlijk opleidingsbudget voor elke medewerker en een management developmentprogramma voor leidinggevenden.

Doorgroeien? Ons mobiliteitsbureau stimuleert de interne doorstroom, ook binnen de Arkin-organisatie waarvan Jellinek onderdeel is.