Deel jouw ervaring

Drugstestservice

Welkom bij de testservices van de Jellinek.

Op dit moment is het vanwege corona alleen mogelijk de testservices te bezoeken op afspraak. Bel voor een afspraak 06 27 26 72 59 (ma-vr 13.00-17.00 uur).

Vanwege de lockdown raden we aan om het gebruik van drugs uit te stellen. Heb je geen plannen om op korte termijn iets te gaan gebruiken, maar wil je wel testen? Dan raden we aan om langs te komen als de lockdown afgelopen is. Ga je wel op korte termijn gebruiken of heb je klachten na het gebruik, dan kun je een afspraak maken.

Test-basics

Hiernaast vind je waar en wanneer er kan worden getest, de adressen van de testlocaties en hoe en wanneer de uitslagenlijn van de testservice bereikbaar is.

Testen is anoniem en gratis. Verder testen we alleen voor consumenten. We kunnen helaas niet testen voor ouders en andere niet-consumenten.

Bij Hoe werkt dat testen? kun je video’s bekijken van de testservice.

Heb je klachten na het gebruik van drugs? Kijk dan even bij het Medisch Spreekuur Partydrugs.

Volg ons via Unity op Facebook, Instagram en Twitter om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en waarschuwingen. Al onze testservices zijn een samenwerkingsverband tussen Unity en Jellinek-preventie. Bij vervuilingen waarschuwen wij altijd via Unity en op deze pagina.

Reagens en labtest

Bekijk hier de meest gestelde vragen over hoe drugstesten in zijn werk gaat.

Animatie over xtc

Unity college over XTC

Hoe werkt het DIMS-systeem?

Hoe werkt een Red alert?

ISO 9001 HKZ

Disclaimer | Privacy- en Cookiebeleid | © 2021 Jellinek - Alle rechten voorbehouden | Realisatie: Lemon

Arkin