Naasten

Problemen met verslaving van een naaste?

Ben je partner, ouder, familielid of vriend van iemand met problemen met alcohol of middelen? Ook jij kunt bij ons terecht voor advies en behandeling.

Een verslavingsprobleem heeft niet alleen gevolgen voor de persoon zelf, het beïnvloedt ook de levens van anderen. Maak je je zorgen en voel je je soms machteloos? Heeft jouw eigen leven te lijden onder het gebruik van jouw dierbare? Jellinek biedt allerlei vormen van hulp zoals gespreksadviezen, groepsgesprekken, trainingen, workshops, open dagen en cursussen.

Ook als opvoeder van opgroeiende kinderen kun je met vragen zitten, zeker als het gaat om alcohol, blowen of ander middelengebruik. Wat is normaal gebruik? Kan ik grenzen stellen en waar leg ik die dan? Praten met jouw kind over alcohol of drugs is niet altijd makkelijk. We hebben wat mogelijke antwoorden en tips voor je op een rij gezet. Blijf je toch met vragen zitten? Bel de Jellinek Advieslijn088 – 505 1220, elke werkdag bereikbaar van 8:30 tot 17:00. Je laat je naam en vraag achter. Tussen 13:00 en 17:00 word je teruggebeld.

Klik op de link om naar het aanbod te gaan wat het beste bij jou past:

Een verslavingsprobleem heeft niet alleen gevolgen voor de persoon zelf, het beïnvloedt ook de levens van anderen.

Jellinek is er ook voor jou!

Gratis advies en tips

de Jellinek Advieslijn. Zij kunnen je ook inplannen voor een gratis persoonlijk adviesgesprek.

Ben je graag betrokken bij de behandeling?

Komt jouw partner of familielid bij ons in behandeling? Jellinek vindt de betrokkenheid van partners, familieleden en vrienden bij de behandeling van cliënten belangrijk. Je kunt mee naar het intakegesprek en een behandelafspraak. We bespreken dan hoe je jouw partner of familielid kunt ondersteunen bij het aanpakken van zijn of haar verslaving. Later in de behandeling kun je in overleg met de behandelaar ook bij de behandeling betrokken worden.