Wachttijden

Jellinek doet haar uiterste best de wachttijden zo kort mogelijk te houden. Wanneer u zich heeft aangemeld, nemen wij telefonisch contact met u op om een afspraak voor een intakegesprek te maken.

Aanmeld en behandelwachttijd

Aanmeldwachttijd*
Periode van aanmelding tot intake.
Behandelwachttijd*
periode van intake tot behandeling.

2

De wachttijd is:
2 weken

7

De wachttijd is:
7 weken

Zorgaanbod: Onder andere:
Verslavingszorg
Let op: Voor Jeugd kunnen afwijkende wachttijden gelden. Raadpleeg daarvoor de wachttijden bij Arkin Jeugd & Gezin.
Locaties: Amsterdam
Hilversum
Gorinchem
Almere
Utrecht
Amersfoort
Veenendaal
Publicatiedatum: Publicatiedatum: 10 januari 2022

*De wachttijd kan variëren per locatie.

Wil je de actuele wachttijden per locatie/onderdeel weten, neem contact op met de afdeling Centrale Aanmelding Arkin: 088-505 12 21.

Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kan uw huisarts of u zelf altijd contact opnemen met ons. De wachttijden zijn niet afhankelijk van waar u als cliënt bent verzekerd. Als de wachttijden boven de norm zijn, is het ook mogelijk dat u uw zorgverzekeraar vraagt om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen zodat de wachttijd binnen de normen blijft. Dat zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen (de treeknormen zijn dat u binnen vier weken vanaf uw eerste contact met een zorgaanbieder een intake gesprek hebt, en dat binnen tien weken vanaf de intake, de behandeling is gestart).