Over Jellinek

Jellinek is de expert op het gebied van verslaving. Wij kunnen iedere vraag over risicovol middelengebruik beantwoorden. Van jongeren, van volwassenen. Jellinek is sterk in preventie en in behandeling. Met cognitieve gedragstherapie, medische behandeling en behandeling volgens het Minnesotamodel hebben we voor iedereen een passend antwoord. Ook wanneer problemen met alcohol of drugs samengaan met psychische klachten hebben wij specialisten in huis die dit kunnen aanpakken. Onze hulp is niet zwaarder dan noodzakelijk. Licht als het kan, intensief als het moet.

Overweeg je hulp, maar je twijfel je nog? Lees dan hoe we je het beste advies kunnen geven, er zijn diverse mogelijkheden. Kies wat het beste bij je past.

Locaties

Jellinek biedt preventie tot aan topklinische behandeling en outreachende zorg vanuit diverse locaties in Amsterdam, Utrecht, Amersfoort, Amstelveen en Hilversum. Daarnaast beschikt Jellinek over het Centrum Bijzondere Tandheelkunde waar je – na verwijzing – behandeld kunt worden.