Behandeling LVB

Ook (volwassen) mensen met een Licht Verstandelijke Beperking (LVB) kunnen terecht bij Jellinek. Jong-volwassenen tot 23 jaar met een LVB kunnen terecht bij Arkin Jeugd en Gezin. Vanaf 23 jaar kunnen mensen met een LVB terecht bij Jellinek.

Cognitieve Gedragstherapie +

We werken bij Jellinek met Cognitieve Gedragstherapie + (CGT+). Dit is een aangepast behandelprotocol voor LVB. Deze methode is gebaseerd op de normale Cognitieve Gedragstherapie, echter met aanpassingen zodat deze ook voor mensen met een LVB toegankelijk is. We houden rekening met jouw tempo en gebruiken een ander werkboek.

Aanmelden

Om jezelf aan te melden voor behandeling kun je bellen met 088 – 505 1220 of dit online formulier invullen. Voor aanmelding is een verwijzing van de huisarts nodig.

Advies en preventie aanbod

Jellinek Preventie heeft ook een aanbod voor LVB. Bekijk dit aanbod via de link: LVBeter 18+. Jellinek Preventie biedt consultatie en advies en denkt graag met je mee over de mogelijkheden.

We hebben in samenwerking met Cordaan ook een mooie web app gemaakt, deze is hier direct te gebruiken.

Daarnaast hebben we een mooie informatieve waaier ontwikkeld ter ondersteuning. Download de waaier hier gratis: Waaier_Jellinek