Deel jouw ervaring

Behandeling LVB

Let op: i.v.m. het coronavirus is ons behandelaanbod tijdelijk gewijzigd. Bekijk hier de laatste updates.

Ook (volwassen) mensen met een Licht Verstandelijke Beperking (LVB) kunnen terecht bij Jellinek. Jong-volwassenen tot 23 jaar met een LVB kunnen terecht bij Arkin Jeugd en Gezin. Vanaf 23 jaar kunnen mensen met een LVB terecht bij Jellinek.

Cognitieve Gedragstherapie +

We werken bij Jellinek met Cognitieve Gedragstherapie + (CGT+). Dit is een aangepast behandelprotocol voor LVB. Deze methode is gebaseerd op de normale Cognitieve Gedragstherapie, echter met aanpassingen zodat deze ook voor mensen met een LVB toegankelijk is. We houden rekening met jouw tempo en gebruiken een ander werkboek.

Aanmelden

Om jezelf aan te melden voor behandeling kun je bellen met 088 – 505 1220 of dit online formulier invullen. Voor aanmelding is een verwijzing van de huisarts nodig.

Advies en preventie aanbod

Jellinek Preventie heeft ook een aanbod voor LVB. Bekijk dit aanbod via de link: LVBeter 18+. Jellinek Preventie biedt consultatie en advies en denkt graag met je mee over de mogelijkheden.

We hebben in samenwerking met Cordaan ook een mooie web app gemaakt, deze is hier direct te gebruiken.

Daarnaast hebben we een mooie informatieve waaier ontwikkeld ter ondersteuning. Download de waaier hier gratis: Waaier_Jellinek

Online bijeenkomst voor ouders, opvoeders en naasten uit Amsterdam Zuidoost

Altijd al meer willen weten over een licht verstandelijke beperking? Jellinek organiseert op 22 oktober een online bijeenkomst voor de bewoners van Zuidoost en in het bijzonder voor ouders, opvoeders, familie en naasten van mensen met een LVB. Je kunt de bijeenkomst gratis en gemakkelijk vanuit huis bijwonen. Het enige wat je nodig hebt is een laptop, een goede internetverbinding en een comfortabele plek om te kunnen zitten en te luisteren. De bijeenkomst duurt twee uur en er is een mogelijkheid tot het stellen van vragen.

Zie deze pagina voor meer info of meld je aan via deze link.

 

ISO 9001 HKZ

Disclaimer | Privacy- en Cookiebeleid | © 2020 Jellinek - Alle rechten voorbehouden | Realisatie: Lemon

Arkin