Consultatie en interventie

Jellinek is op verschillende manieren beschikbaar voor deskundigheidsbevordering, consultatie en advies.

Wil je overleggen met Jellinek over een mogelijke aanmelding van een cliënt?

Neem dan contact op met Centrale Aanmelding op 088 505 1202. Wil je overleggen over je cliënt die reeds in behandeling is bij Jellinek dan kun je via het centrale nummer doorverbonden worden met de behandelaar. Je kunt tussen 9.00u – 17.00u bellen naar 088 505 1220.

Teleconsult ggz via Zorgdomein

Huisartsen in de regio Amsterdam kunnen via Zorgdomein een zogenaamd digitaal ’teleconsult ggz’ aanvragen. Als huisarts stel je op elk gewenst moment je vraag via Zorgdomein en de specialisten van Arkin sturen binnen drie dagen een antwoord of advies over verwijzing, behandeling of medicatie retour via Zorgdomein. Dit kost de huisarts niets, de kosten worden vergoed door de zorgverzekeraar.

Ben je op zoek naar deskundigheidsbevordering of consultatie over verslaving of middelengebruik?

Medewerkers van Jellinek Preventie zijn beschikbaar ter ondersteuning van eerste lijn zorg. Dit aanbod is meestal gratis beschikbaar. Bekijk het aanbod op deze pagina, of zie onze Aanbodsfolder Preventie. Als je op de hoogte wilt blijven van ons aanbod kun je je ook aanmelden voor onze nieuwsbrief voor professionals.

Ben je op zoek naar consultatie of advies over een cliënt bij een specialist van de TOPGGz afdeling Jellinek Jacob Obrechtstraat?

Dan kun je bij de Jellinek Advieslijn, bereikbaar via 088 505 1220, verzoeken om je vraag voor te leggen aan of persoonlijk te overleggen met een van de volgende specialisten:

  • Kim ten Katen, psychiater
  • Loes Hanck, verslavingsarts
  • Saskia Bijvoet, verslavingsarts
  • Loes Marquenie, klinisch psycholoog
  • Thelma Schilt, klinisch neuropsycholoog
  • Katja Berk, gz-psycholoog, manager behandelzaken dagklinisch team

De Jellinek Advieslijn is elke werkdag bereikbaar van 8.30u tot 17.00u. Je laat je naam en vraag achter. Tussen 13.00u en 17.00u word je teruggebeld.

Ben je op zoek naar laagdrempelig en gratis aanbod voor een patiënt, zonder aanmelding/verwijzing?

Jellinek preventie biedt adviesgesprekken, online ondersteuning en kortdurende trajecten voor iedereen die wel eens middelen gebruikt, maar nog niet toe is aan behandeling. Dit kan telefonisch, online en face-to-face. Bijna altijd kosteloos en vrijblijvend. Klik op een doelgroep voor een volledig overzicht van ons aanbod.

Heb je een korte algemene vraag over verslaving of middelen?

Dan kun je contact opnemen met de Jellinek Advieslijn088 505 1220, elke werkdag bereikbaar van 8.30u tot 17.00u. Je laat je naam en vraag achter. Tussen 13.00u en 17.00u word je teruggebeld.

Kijk ook eens bij de veel gestelde vragen van Vraag & Antwoord.