Consultatie en interventie

Jellinek is op verschillende manieren beschikbaar voor deskundigheidsbevordering, consultatie en advies.

Wil je overleggen met Jellinek over een mogelijke aanmelding van een cliënt?

Neem dan contact op met Centrale Aanmelding op 088 505 1202. Wil je overleggen over je cliënt die reeds in behandeling is bij Jellinek dan kun je via het centrale nummer doorverbonden worden met de behandelaar. Je kunt tussen 9.00-17.00 bellen naar 088 505 1220.

Ben je opzoek naar deskundigheidsbevordering of consultatie over verslaving of middelengebruik?

Medewerkers van Jellinek Preventie zijn beschikbaar ter ondersteuning van eerste lijn zorg. Dit aanbod is meestal gratis beschikbaar. Bekijk het aanbod op deze pagina, of zie onze Aanbodsfolder Preventie. Als je op de hoogte wilt blijven van ons aanbod kun je je ook aanmelden voor onze nieuwsbrief voor professionals.

Ben je op zoek naar laagdrempelig en gratis aanbod voor een patiënt, zonder aanmelding/verwijzing?

Jellinek preventie biedt adviesgesprekken, online ondersteuning en kortdurende trajecten voor iedereen die wel eens middelen gebruikt, maar nog niet toe is aan behandeling. Dit kan telefonisch, online en face-to-face. Bijna altijd kosteloos en vrijblijvend. Klik op een doelgroep voor een volledig overzicht van ons aanbod.

Heb je een korte algemene vraag over verslaving of middelen?

Dan kun je contact opnemende Jellinek Advieslijn088 – 505 1220, elke werkdag bereikbaar van 8:30 tot 17:00. Je laat je naam en vraag achter. Tussen 13:00 en 17:00 word je teruggebeld.

Kijk ook eens bij de veel gestelde vragen van Vraag & Antwoord.