Lees voor
 

Drugs en zwangerschap

Maak een keuze van een drugssoort en een fase voor meer informatie.

Bekijk

 

Alcohol
Cannabis
Cocaïne
Basecoke
GHB
Heroïne
Ketamine
LSD
Slaap- en kalmerings­middelen
Smart­drugs
Speed
Tabak
Truffels en paddo's
XTC / MDMA
Seks
Bevruchting
Zwangerschap
Bevalling
Borstvoeding
Ontwikkeling van het kind
Dan nog dit
Literatuur

 

Seks & GHB

GHB en seks

GHB en seks

GHB heeft invloed op seks en seksualiteit. Het werkt verdovend op het zenuwstelsel en het gebruik kan leiden tot een roes, die vergelijkbaar is met het effect van alcohol. Hierdoor ontstaat een vrolijk, kalm en relaxed gevoel. Seks onder invloed van GHB wordt intenser ervaren en het orgasme is bij vrouwen vaak heftiger. Bij regelmatig gebruik zie je zelfs dat mensen seks zonder GHB niet meer leuk vinden, ze zijn voor een optimale beleving afhankelijk geworden van GHB.

DOSERING VAN INVLOED OP EFFECT

Het probleem met GHB is, dat de dosering heel belangrijk is voor het effect. Net iets te veel GHB en het leidt niet tot opwinding, maar een hele diepe slaap. Toch is uit onderzoek gebleken dat het intenser beleven van seks een belangrijke reden is voor het nemen van GHB.

‘DATE RAPE DRUG’

Omdat GHB ontremmend werkt kan het zijn dat de gebruiker meer risico’s neemt zoals onveilige seks. GHB wordt ook wel aangeduid als ‘date rape drug’ of ‘verkrachtingsdrug’. Dit verhaal is een beetje overdreven door de media maar er zijn zeker gevallen bekend waarin het op die manier is gebruikt. Het is niet zo dat wanneer iemand GHB in je drankje doet je geheel seksueel ontremd wordt. Wel kun je buiten bewustzijn raken, hierna is het mogelijk dat iemand met kwade bedoelingen je misbruikt.

ISO 9001 HKZNEN7510 Keurmerk

Disclaimer | Privacyverklaring | Cookiebeleid | © 2024 Jellinek - Alle rechten voorbehouden | Realisatie: Lemon

Arkin