Lees voor
 

Drugs en zwangerschap

Maak een keuze van een drugssoort en een fase voor meer informatie.

Bekijk

 

Alcohol
Cannabis
Cocaïne
Basecoke
GHB
Heroïne
Ketamine
LSD
Slaap- en kalmerings­middelen
Smart­drugs
Speed
Tabak
Truffels en paddo's
XTC / MDMA
Seks
Bevruchting
Zwangerschap
Bevalling
Borstvoeding
Ontwikkeling van het kind
Dan nog dit
Literatuur

 

Seks & Heroïne

Heroïne en seks

Heroïne en seks

Heroïne veroorzaakt impotentie, verlaagt de seksuele prestaties en zorgt voor een afnemende belangstelling voor seks. Dit laatste wordt veroorzaakt, doordat heroïne de afgifte van adrenaline in het lichaam blokkeert en bloedvaten verwijdt. Hierdoor is er minder energie en minder bloed in penis en clitoris. Ook wordt er minder van het geslachtshormoon testosteron aangemaakt. Dit hormoon vergroot o.a. de zin in seks.

MINDER ZIN IN SEKS

Doordat heroïne ook een pijnstiller is, neemt ook de gevoeligheid af. Uit een studie blijkt dat 60% tot 70% van de heroïneverslaafden zeggen minder zin in seks te hebben. Dit percentage stijgt zelfs naar 90% wanneer ze high zijn van de heroïne. 70% van de gebruikers komt later klaar, wanneer ze vlak voor de seks heroïne gebruiken. Heroïne kan ook leiden tot impotentie.

IMPOTENTIE

Het gemiddeld percentage heroïneverslaafde mannen dat impotent is bedraagt 39% en stijgt naar 53% wanneer ze high zijn van de heroïne. Bij ontgiften neemt het verlangen naar seks sterk toe. Na het ontgiften blijven veel gebruikers last houden van impotentie en lagere seksuele prestatie.

ISO 9001 HKZNEN7510 Keurmerk

Disclaimer | Privacyverklaring | Cookiebeleid | © 2024 Jellinek - Alle rechten voorbehouden | Realisatie: Lemon

Arkin