Lees voor
 

Drugs en zwangerschap

Maak een keuze van een drugssoort en een fase voor meer informatie.

Bekijk

 

Alcohol
Cannabis
Cocaïne
Basecoke
GHB
Heroïne
Ketamine
LSD
Slaap- en kalmerings­middelen
Smart­drugs
Speed
Tabak
Truffels en paddo's
XTC / MDMA
Seks
Bevruchting
Zwangerschap
Bevalling
Borstvoeding
Ontwikkeling van het kind
Dan nog dit
Literatuur

 

Seks & Speed

Speed en seks

Speed en seks

ALGEMEEN

Bij veel gebruikers ontstaat het seksuele verlangen pas als de speed is uitgewerkt. Als de speed nog werkt zijn ze te actief voor seks en dansen ze liever. Bij een lage dosis wordt het zelfvertrouwen en het seksuele verlangen verhoogd. Een erectie houdt langer aan en het orgasme wordt uitgesteld. Bij een hoge dosis en bij voortgezet gebruik zijn de effecten tegengesteld. Tolerantie voor speed treedt snel op waardoor snel een hogere dosis genomen wordt. Dit kan leiden tot uitputting, paranoia en een toenemende neiging tot agressie en geweld.

MANNEN

Eenmalig gebruik

Speed kan verschillende effecten hebben op de mannelijke seksualiteit. Het kan het verlangen vergroten of juist verminderen. Het verlengt de duur van een erectie en stelt, afhankelijk van de gebruiker, het klaarkomen uit. Ook bij een hogere dosis is het effect niet eenduidig. Het kan het verlangen vergroten of verminderen. Dat geldt ook voor het vermogen tot het krijgen van een orgasme. Ook stelt speed het klaarkomen uit.

Langdurig gebruik

Bij langdurig intensief gebruik vermindert het verlangen en de mogelijkheid tot het krijgen van een erectie. Het stelt het klaarkomen uit en kan er zelfs voor zorgen dat de man helemaal niet meer klaar kan komen.

VROUWEN

Eenmalig gebruik

Bij vrouwen wordt door het gebruik van speed het verlangen verhoogd en het orgasme uitgesteld. Bij een hogere dosis vermindert speed het verlangen en de intensiteit van het orgasme. In sommige gevallen wordt het orgasme compleet geblokkeerd.

Langdurig gebruik

Bij langdurig intensief gebruik vermindert speed het verlangen en de intensiteit van het orgasme.

ISO 9001 HKZNEN7510 Keurmerk

Disclaimer | Privacyverklaring | Cookiebeleid | © 2024 Jellinek - Alle rechten voorbehouden | Realisatie: Lemon

Arkin