Voorlichting & training

Jellinek Preventie wil problemen die ontstaan door alcohol, drugs, gamen en gokken voorkomen. Dit doen zij door het geven van voorlichting aan het algemene publiek, risicogroepen en beroepsgroepen. De informatie die daarbij wordt gegeven is objectief, op feiten gebaseerd en niet moraliserend. Preventie gaat ervan uit dat volwassen mensen op basis van deze informatie zelf kunnen beslissen hoe zij zich ten opzichte van alcohol en drugs en de werking en risico’s verhouden.

Jellinek Preventie richt zich op verschillende doelgroepen. Je kunt bij ons bijvoorbeeld terecht voor informatie, individuele gesprekken of trainingen. Klik op een doelgroep voor een volledig overzicht van ons aanbod.

Voor actuele informatie over middelengebruik kun je kijken bij Informatie over alcohol & drugs. Voor meer informatie over het aanbod van Jellinek Preventie kun je bellen met 088 – 505 1220.

Ben je een professional en wil je graag op de hoogte blijven van ons aanbod? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief vind je updates over trainingen en andere interventies. Daarnaast vermelden we relevant nieuws zodat je altijd op de hoogte bent. De nieuwsbrief verschijnt één keer per kwartaal. Afmelden kan altijd via de link onderaan de nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief voor professionals