LOS

LOS is een vrijwilligersproject voor en door Utrechtse studenten. LOS geeft voorlichting over seks, alcohol en andere drugs. De vrijwilligers van LOS zijn allemaal zelf student in Utrecht en kennen

het studentenleven en al zijn verleidingen van binnenuit. Ze kunnen daarom praktische tips geven over hoe jij je studentenleven zo leuk mogelijk kan maken, zonder dat je je daarbij zorgen hoeft te maken over je gezondheid.

Je vindt ons op studentenfeesten en festivals in Utrecht met een stand waar je ons de oren van het hoofd mag vragen over seks, drugs en alcohol. Of kom de condoomrace of onze drugstwister doen! Ook zijn we in te vliegen om gratis een seks, drugs en rock ’n roll pubquiz te hosten bij jouw studenten- of studievereniging of in jouw studentenhuis. En een paar keer per jaar kun je ons online volgen in een live Q&A of webinar via InstagramTV.

Heb je interesse, wil je ook vrijwilliger worden bij LOS of wil je ons gewoon wat vragen? Mail naar los@jellinek.nl, en volg ons op Instagram om op de hoogte te blijven van tips en informatie.