Informatie over alcohol & drugs

Speed

SPEED

Hier vindt u alle informatie over speed (amfetamine) bij elkaar. De basisinformatie over speed en je kan je kennis over speed testen. Wij hebben twee testen: speed makkelijk en speed moeilijk. Maakt u zich zorgen om uw eigen gebruik? Doe dan de signaleringstest.

Leest u deze informatie liever in een folder? Download dan de folder Speed uit de middelenserie.

Je kan hier ook animaties vinden over hoe speed werkt in de hersenen en in het lichaam.

Daarnaast vindt u hier het thema Speed, seks en zwangerschap, waar u kunt lezen over het effect van speed op seks, wat de gevolgen zijn voor de vruchtbaarheid en wat het gebruik van speed tijdens zwangerschap voor gevolgen heeft voor het ongeboren kind.

Bij het thema Speed en medicijnen kunt u lezen over de interacties tussen speed en verschillende medicijnen; antibiotica, anticonceptiva (anticonceptie, de pil), antidepressiva, anti-epileptica, antihypertensiva (bloeddrukverlagers), antipsychotica, astmamedicatie, medicatie voor diabetes (suikerziekte), ADHD-medicatie, hoofdpijnmedicatie en slaapmedicatie.

Bij Speed in cijfers kunt u lezen wat de de laatste cijfers zijn met betrekking tot speed op het gebied van gebruik en verslaving.

U kunt bij de drugstestservice lezen waar u speed (en andere drugs) kan laten testen.

Onder Vraag & Antwoord speed vindt u alle overige vragen over speed.

 

Sitemap

Jellinek Advieslijn

Informatie en advies over alcohol- en drugsgebruik
088 – 505 1220
ma t/m vr 09.00 tot 11.00 uur / 15.00-17.00

Chat Alcohol & drugs
ma t/m vr 13.00 tot 17.00 uur

Chat