Familie en omgeving

Aanbod andere regio’s

Jellinek preventie is werkzaam in de regio’s Amersfoort, Amsterdam, Gooi en Vecht of Utrecht. Woon je niet in de regio van Jellinek en wil je toch graag even overleggen of een training bezoeken? Kijk dan naar het aanbod hieronder of mail ons (preventie@jellinek.nl), dan denken we met je mee!

TELEFONISCH ADVIES

Telefonisch advies nodig?

Wil je een afspraak maken voor een vrijblijvend adviesgesprek omdat je je zorgen maakt over het gebruik van jouw kind? Je kunt elke werkdag van 9.00-11.00 en 15.00-17.00 uur bellen met het Jellinek Expert Team voor gratis telefonisch advies. Je wordt te woord gestaan door een team van medewerkers met expertise over behandeling bij de Jellinek en up-to-date informatie over middelen. Je kunt hier terecht voor uitgebreid antwoord op korte vragen.

Heb je veel verschillende of hele uitgebreide vragen, dan kun je ook door het Jellinek Expert Team ingepland worden voor een persoonlijk adviesgesprek op één van onze locaties. Aan het adviesgesprek zijn geen kosten verbonden, ook niet voor het eigen risico van jouw zorgverzekeraar.

Bereikbaarheid

Elke werkdag van 9.00-11.00u en 15.00-17.00u.

Telefoonnummer

088-505 1220

terug naar top

CHAT

Anoniem chatten over alcohol en drugs

Heb je vragen over alcohol of drugs en hoe je hier in de opvoeding van je kind mee om moet gaan dan kun je anoniem chatten met een deskundige van de Chat Alcohol & drugs.

terug naar top

STEL JOUW VRAAG PER MAIL

Heb je een vraag? Kijk eerst eens bij onze veelgestelde vragen. Mogelijk vind je daar al het antwoord op jouw vraag. Zit jouw vraag er niet bij? Stel dan hier jouw vraag.

terug naar top

VERSLAVINGSZORGINSTELLINGEN ANDERE REGIO’S

Jellinek preventie is werkzaam in de regio’s Amersfoort, Amsterdam, Gooi en Vecht of Utrecht. Woon je in een andere regio, kijk dan op ZorgkaartNederland.nl of Alcoholinfo.nl voor het aanbod bij u in de buurt.

Om direct naar de juiste pagina voor naasten verwezen te worden, klik hier onder op de regio waar u woont.

terug naar top

Sitemap

Jellinek Advieslijn

Informatie en advies over alcohol- en drugsgebruik
088 – 505 1220
ma t/m vr 09.00 tot 11.00 uur / 15.00-17.00

Chat Alcohol & drugs
ma t/m vr 13.00 tot 17.00 uur

Chat