Aanbod andere regio’s

Jellinek preventie is werkzaam in de regio’s Amersfoort, Amsterdam, Gooi en Vecht of Utrecht. Woon je niet in de regio van Jellinek en wil je toch graag even overleggen of een training bezoeken? Kijk dan naar het aanbod hieronder of mail ons (preventie@jellinek.nl), dan denken we met je mee!

Jellinek Advieslijn: telefonisch advies

Wil je een afspraak maken voor een vrijblijvend adviesgesprek omdat je je zorgen maakt over het gebruik van jouw kind?

Bel de Jellinek Advieslijn088 – 505 1220, elke werkdag bereikbaar van 8:30 tot 17:00. Je laat je naam en vraag achter. Tussen 13:00 en 17:00 word je teruggebeld. Onze medewerkers hebben de expertise over behandeling bij de Jellinek en up-to-date informatie over middelen. Je kunt hier terecht voor uitgebreid antwoord op korte vragen.

terug naar top

Live Chat: voor alle vragen over alcohol & drugs

Heb je vragen over alcohol of drugs en hoe je jouw kind hierin kunt opvoeden dan kun je anoniem chatten met een deskundige van de Chat Alcohol & drugs.

Zie deze pagina voor meer informatie: Chat alcohol & drugs

terug naar top

Online zelfhulp met forum Samen Nuchter

Samen Nuchter is voor iedereen die zich zorgen maakt over het alcohol- of drugsgebruik van partner, kind (18+) of familielid en effectief gedrag wil aanleren om met dit middelengebruik om te gaan, de ander te motiveren om in behandeling te gaan en de eigen kwaliteit van leven te verbeteren.

Hier kun je meer informatie vinden over Samen Nuchter. Twijfel je of Samen Nuchter geschikt is voor jou of jouw situatie? Dan kun je contact opnemen met de Jellinek Advieslijn.

Ga direct naar Samen Nuchter

terug naar top

Stel jouw vraag per mail

Je kunt je vraag over via ons contactformulier stellen. We proberen alle berichten binnen maximaal 2 dagen te beantwoorden. Bij drukte of een vraag die wat uitzoekwerk vergt kan het langer duren.

Zie deze pagina voor meer informatie: Vraag & Antwoord.

terug naar top

Verslavingszorginstellingen andere regio’s

Jellinek preventie is werkzaam in de regio’s Amersfoort, Amsterdam, Gooi en Vecht of Utrecht. Woon je in een andere regio, kijk dan op ZorgkaartNederland.nl of Alcoholinfo.nl voor het aanbod bij u in de buurt.

Om direct naar de juiste pagina voor naasten verwezen te worden, klik hier onder op de regio waar u woont.

terug naar top