Alcohol stoppen

Wil jij graag met het gebruik van alcohol stoppen? Of heb je de wens om met alcohol te minderen? Op deze pagina vertellen we je over de mogelijkheden van Jellinek hoe te minderen of te stoppen met alcohol.   

Alcohol stoppen, de voordelen

Met alcohol stoppen kan veel voordelen met zich meebrengen. Als je besluit om te stoppen met alcohol dan verbetert dat onder andere de kwaliteit van je slaap, gezondheid, je motivatie. Bovendien zal je ook geld overhouden andere dingen.   

Met het gebruik van alcohol stoppen

Jellinek biedt voor volwassenen een online zelfhulp aan om te minderen of stoppen met alcohol. Dit is online, zelfstandig, gratis en anoniem. Voor de een werkt dit goed, de ander wil graag hulp bij het minderen of stoppen. Als je behoefte hebt aan meer hulp bij het minderen of stoppen van alcohol dan kan jij je ook aanmelden voor een behandeling.   

Meld je aan voor de Zelfhulp Meld je aan voor Behandeling

Zelfhulpprogramma voor stoppen met alcohol

In je Jellinek Online Zelfhulp Alcohol ga je aan de slag met leesopdrachten, kijkopdrachten en maakopdrachten. Het programma bestaat uit verschillende fasen en in totaal uit zes weken. Het helpt je gericht met het onder controle krijgen van je alcoholgebruik. Het programma kun je volgen via je mobiel of via je desktop. Een account aanmaken kan simpel met je e-mailadres.   

Behandeling voor het stoppen met alcohol?

Meld je dan aan voor behandeling. Samen met een behandelaar bespreek je de behandeling die het beste bij jou past. Ook wordt er tijdens de behandeling besproken of je wilt minderen of wilt stoppen met alcohol.   

Meld je aan voor Behandeling