Stoppen met roken

Heb jij de wens om te stoppen met roken? Klaar met een slechte adem en het vele geld dat het kost?  Op deze pagina vertellen we je over de mogelijkheden die Jellinek biedt om je tabakgebruik te veranderen.  

Meld je aan voor de Zelfhulp

Stoppen met roken

Moet je nou stoppen met roken of kun je ook minderen? Iedereen maakt hier zijn eigen keuze in. Wetenschappelijke onderzoeken wijzen uit dat de grootste kans van slagen heeft om helemaal te stoppen met roken. Maar stoppen is niet altijd makkelijk.  

Jellinek biedt volwassenen een zelfhulpprogramma aan om te stoppen met roken. Dit programma volg je online, zelfstandig, gratis en anoniem. Voor veel mensen is dat een uitkomst, anderen willen graag meer hulp bij stoppen met roken. Als je behoefte aan meer hulp bij het stoppen, adviseren we je om je huisarts te bezoeken. Deze kan het stoppen met roken vergemakkelijken met behulp van gesprekken en het voorschrijven van medicatie.  

De voordelen van stoppen met roken

Stoppen met roken levert voordelen op. Je conditie verbetert, je smaakbeleving wordt intenser en je huid gaat er beter uitzien. Bovendien houd je geld over voor andere dingen.  

Het online zelfhulpprogramma om te stoppen roken

In het programma van de Zelfhulp ga je aan de slag met leesopdrachten, kijkopdrachten en maakopdrachten. Het programma beslaat zes weken en helpt je stapsgewijs met het stoppen met roken. Dit kan via je mobiel of via je desktop. Een account aanmaken kan met je e-mailadres.  

Meld je aan voor de Zelfhulp