Wiet roken

Denk jij eraan om te stoppen met wiet roken? Stoppen met wiet roken heeft voordelen: je conditie en geheugen worden beter en je houdt geld over voor andere dingen. Lukt het niet om te stoppen met wiet roken? Op deze pagina vertellen we je over de mogelijkheden die Jellinek biedt om je gebruik te veranderen. 

Stoppen met wiet roken

Jellinek biedt volwassenen een zelfhulpprogramma aan om te stoppen wiet roken. Dit programma volg je online, zelfstandig, gratis en anoniem. Voor veel mensen is dat een uitkomst, anderen willen graag meer hulp bij stoppen. Als je behoefte aan meer hulp kun jij je aanmelden voor behandeling. 

Meld je aan voor de Zelfhulp

Stoppen met wiet roken voordelen

Stoppen met blowen levert voordelen op. Onder andere de kwaliteit van je slaap, je concentratievermogen en je motivatie worden beter. Wiet roken kost geld, vooral als je regelmatig blowt. Dat geld kun je nu besteden aan andere dingen. Misschien heb jij zelf nog andere redenen om te stoppen met wiet roken.  

Hulp bij stoppen met wiet roken

In het programma van de Zelfhulp ga je aan de slag met leesopdrachten, kijkopdrachten en maakopdrachten. Het programma beslaat zes weken en helpt je stapsgewijs met het stoppen. Dit kan via je mobiel of via je desktop. Een account maak je met je e-mailadres aan. 

Behandeling wiet roken

Soms kan stoppen met wiet roken lastiger zijn dan je dacht. Meld je dan aan voor behandeling. Samen met een behandelaar bespreek je de behandeling die het beste bij jou past. Ook wordt er tijdens de behandeling besproken of je wilt minderen of helemaal wilt stoppen met wiet roken. 

Meld je aan voor Behandeling