Stoppen met cocaïne

Wil jij jouw gebruik eens onder de loep nemen? Heb jij de wens om te minderen of stoppen met cocaïne? Op deze pagina vertellen we je over de mogelijkheden van Jellinek om te minderen of te stoppen met cocaïne.   

Meld je aan voor de Zelfhulp

Stoppen met cocaïne

Er zijn verschillende tips die jou kunnen helpen te stoppen of minderen met cocaïne. Als eerst is het van belang te onderzoeken waarom je graag wilt stoppen en zet deze redenen op een rij. Bepaal vervolgens je stopdag en vertel je omgeving dat je gaat stoppen, zodat zij je kunnen steunen. Ruim alles op wat je aan cocaïne herinnert en bedenk je in welke situaties je het liefste gebruikt. Probeer voor deze situaties een alternatief te bedenken hoe je met deze situatie omgaat. 

Zelfhulp stoppen met cocaïne biedt een plan

Het kan zijn dat zomaar stoppen lastig is en dat je behoefte hebt aan wat richtlijnen. Om deze reden biedt Jellinek de Online Zelfhulp Cocaïne voor volwassenen aan.  

Online programma voor stoppen met cocaïne

In de Jellinek Online Zelfhulp werk je online, zelfstandig en gratis aan jouw eigen doel. In het programma van de Zelfhulp ga je wekelijks aan de slag met leesopdrachten, kijkopdrachten en maakopdrachten. Het programma bestaat uit zes weken en helpt je stapsgewijs met het onder controle krijgen van je gebruik. Dit kan via je mobiel of via je desktop. Een account maak je eenvoudig aan met je e-mailadres. Meld je aan en zet vandaag de eerste stap. 

Behandeling voor stoppen met cocaïne

Heb je behoefte aan meer persoonlijke ondersteuning bij het minderen of stoppen met cocaïne, dan kun je je ook aanmelden voor een behandeling bij Jellinek. Samen met een behandelaar bespreek je de behandeling die het beste bij jou past. Ook wordt er tijdens de behandeling besproken of je wilt minderen of wilt stoppen met cocaïne.   

Meld je aan voor Behandeling