Stop gokken

Wil je het gokken stop zetten of minder gokken? Of heb je moeite met de stop op het gokken zetten? Voor sommige mensen kan gokken een vorm van een plezierige vrije tijdsbesteding zijn. Echter kan gokken, net als alcohol en drugs ook verslavend zijn. Op deze pagina vertellen we je over de mogelijkheden van Jellinek om te stoppen of minderen met gokken. 

Meld je aan voor de Zelfhulp

Stop gokken

Het stoppen met gokken zal voordelen opleveren. Denk bijvoorbeeld aan meer geld overhouden om andere dingen van te doen, maar ook meer tijd om aan je partner, vrienden of familie te spenderen. Als eerste biedt Jellinek de Online Zelfhulp Gokken voor mensen die nog geen ernstig gok probleem hebben, maar wel op een riskante manier gokken. Heb je meer hulp nodig dan is behandeling ook mogelijk. 

Jellinek Online Zelfhulp stop gokken

In het online programma ga je zes weken zelfstandig aan de slag met verschillende opdrachten: lees-, kijk- en maakopdrachten. De zelfhulp helpt je stapsgewijs om je gok gedrag stop te zetten of te minderen. Je kunt dit op mobiel of desktop volgen. Meld je aan en zet vandaag nog de eerste stap. 

Behandeling stop gokken

Wil je graag meer persoonlijke begeleiding? Meld je dan aan voor behandeling. Je bespreekt samen met jouw behandeling wat het beste bij jou past. Weet je nog niet zeker of de Online Zelfhulp Gokken of juist een behandeling het beste bij je past? Bel dan onze advieslijn voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek: 088-5051220  

Meld je aan voor Behandeling