Zelfhulp gokken

Heb jij je gokgedrag soms niet in de hand? Probeer je verliezen goed te maken door meer te gokken? Start zelfstandig een Zelfhulp programma van Jellinek. Online, anoniem en gratis. Wil jij minderen of stoppen met Gokken? De Zelfhulp Gokken kan je helpen. 

Meld je aan voor de Zelfhulp

Krijg inzicht in je gokgedrag

Het online zelfhulpprogramma van Jellinek biedt je handvatten om inzicht te krijgen in je gokgedrag. Al 50.000 deelnemers gingen je voor. In een In een periode van 6 weken leer je terugkerende patronen te herkennen. Je stelt een plan op, houdt je gokgedrag bij en maakt opdrachten waarmee je inzicht krijgt in je gedrag. Je ontdekt risicovolle situaties en bedenkt oplossingen om daar in de toekomst anders mee om te gaan.  

Aan de slag met je eigen doelen, het forum en ondersteuning

Het programma geeft je feedback op je vooruitgang. Houd je je aan je gestelde doelen, dan je kun daar badges mee verdienen. Maak je een uitglijder? Geef de moed niet op en werk je terugvalpreventieplan bij. Als je behoefte hebt aan meer ondersteuning kan je anoniem in contact komen met andere deelnemer of kan je contact opnemen met Jellinek.  Vindt steun bij elkaar, leer van anderen en help op jouw beurt door jouw beste tips te delen.  

Kennis over gokken en andere opdrachten

Het programma biedt extra kennis, video’s en andere mogelijkheden om je gokgedrag weer onder controle te krijgen. Wil je aan de slag? Kijk op zelfhulpgokken.nl.  

Wil je liever een behandeling?

De Zelfhulp is geen behandelmodule, maar een programma dat je zelfstandig volgt. Wil je graag meer persoonlijke begeleiding bij het minderen of stoppen met gokken? Meld je dan aan voor een behandeling.  

Meld je aan voor Behandeling