Stoppen met blowen

Wil je stoppen met Blowen? De Jellinek Zelfhulp Cannabis kan je helpen.  

Stoppen met blowen

Jellinek biedt voor volwassenen een online zelfhulp aan om te minderen of stoppen met blowen. Dit is online, zelfstandig, gratis en anoniem. Voor de een werkt dit goed, de ander wilt graag hulp bij het minderen of stoppen. Als je behoefte hebt aan meer hulp bij het minderen of stoppen met blowen dan kan jij je ook aanmelden voor een behandeling.  

Meld je aan voor de Zelfhulp

De voordelen van stoppen met blowen

Stoppen met blowen levert voordelen op. Als je besluit om te stoppen met blowen dan verbetert onder andere de kwaliteit van je slaap, je concentratie, je motivatie en houd je geld over voor andere dingen.  

Een online programma voor stoppen met blowen

In het programma van de Zelfhulp ga je aan de slag met leesopdrachten, kijkopdrachten en maakopdrachten. Het programma bestaat uit zes weken en helpt je stapsgewijs met het onder controle krijgen van je gebruik. Dit kan via je mobiel of via je desktop. Een account aanmaken kan met je e-mailadres.  

Wil je een behandeling voor het stoppen met blowen?

Meld je dan aan voor behandeling. Samen met een behandelaar bespreek je de behandeling die het beste bij jou past. Ook wordt er tijdens de behandeling besproken of je wilt minderen of wilt stoppen met blowen.  

Meld je aan voor Behandeling