Afkicken wiet

Denk jij wel eens na over het afkicken van wiet? Op deze pagina informeren we je graag over de mogelijkheden van Jellinek om je bij het afkicken van wiet te ondersteunen.  

Meld je aan voor de Zelfhulp

Afkicken wiet

Afkicken van wiet kan best lastig zijn. En dan kun je wel een steuntje in de rug gebruiken. 

Jellinek biedt voor volwassenen een online zelfhulpprogramma aan om te minderen of stoppen met blowen. Dit programma is online, zelfstandig, gratis en anoniem. Met behulp van video’s, opdrachten, spelletjes en beloningen leer je hoe je kunt afkicken van wiet. 

Hulp bij afkicken wiet

Voor de een werkt dit goed, de ander heeft toch graag meer hulp bij het afkicken. Blow je meer dan je lief is? Loopt het gebruik wiet uit de hand? Overweeg dan eens om je aan te melden voor een behandeling. Behandeling is er in allerlei varianten. We bespreken graag de mogelijkheiden om te kijken wat het beste bij jou past om je gebruik van wiet weer onder controle kunt krijgen. 

De voordelen van afkicken wiet

Stoppen met wiet gebruiken levert voordelen op. Onder andere de kwaliteit van je slaap en je concentratie worden beter, je motivatie om dingen te ondernemen neemt toe en je houdt geld over voor andere dingen.  

Een online programma voor afkicken wiet

In ons online zelfhulpprogramma ga je aan de slag met leesopdrachten, kijkopdrachten en maakopdrachten. Het programma duurt zes weken en helpt je stapsgewijs met het onder controle krijgen van je gebruik van wiet. Dit kan via je mobiel of via je desktop. Een account aanmaken kan met je e-mailadres.  

Behandeling voor afkicken wiet

Heb je toch meer hulp nodig bij het afkicken van wiet? Meld je dan aan voor een behandeltraject. Samen met een behandelaar bespreek je de behandeling die het beste bij jou past. Ook wordt er tijdens de behandeling besproken of je wilt minderen of helemaal wilt afkicken van wiet 

Meld je aan voor Behandeling