Nooit meer gokken

Heb je met jezelf besloten nooit meer te gokken? Of zou je iets willen veranderen aan je gokgedrag? Op deze pagina vertellen we je meer over hoe je je gokgedrag kunt veranderen. Zet vandaag nog de eerste stap om nooit meer te gokken. 

Meld je aan voor de Zelfhulp

Nooit meer gokken

Wanneer je hebt besloten nooit meer te gokken kan de Jellinek Online Zelfhulp daar een hulpmiddel bij zijn. 

Voordelen nooit meer gokken

Het stoppen met gokken zal voordelen opleveren. Denk bijvoorbeeld aan meer geld overhouden om andere dingen van te doen, maar ook meer tijd om aan je partner, vrienden of familie te spenderen. Als eerste biedt Jellinek de Online Zelfhulp Gokken voor mensen die nog geen ernstig gok probleem hebben, maar wel op een riskante manier gokken. Heb je meer hulp nodig dan is behandeling ook mogelijk. 

Jellinek Online Zelfhulp nooit meer gokken

Jellinek biedt de Online Zelfhulp Gokken aan voor mensen die nog geen ernstig gokprobleem hebben, maar wel op een riskante manier gokken. In het online programma ga je zelfstandig aan de slag met verschillende opdrachten. De zelfhulp helpt je stapsgewijs om te minderen of nooit meer te gokken. Je kunt dit op mobiel of desktop volgen.  

Behandeling nooit meer gokken

Wil je graag meer persoonlijke begeleiding? Meld je dan aan voor behandeling. Je bespreekt samen met jouw behandeling wat het beste bij jou past. Weet je nog niet zeker of de Online Zelfhulp Gokken of juist een behandeling het beste bij je past? Bel dan onze advieslijn voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek: 088-5051200  

Meld je aan voor Behandeling