Stoppen met wiet

Wil jij graag minderen of stoppen met wiet roken? Op deze pagina vertellen we je over de mogelijkheden die Jellinek biedt om te stoppen met wiet. 

Meld je aan voor de Zelfhulp

Stoppen met wiet

Jellinek biedt volwassenen een online, zelfstandig, gratis en anoniem zelfhulpprogramma aan om te stoppen met wiet. Voor veel mensen is dat het een uitkomst op die manier te werken aan hun gebruik. Anderen willen graag meer ondersteuning bij stoppen met wiet. Als je daar behoefte aan hebt kun je je ook aanmelden voor behandeling. Samen met een behandelaar bespreek je de behandeling die het beste bij jou past. Ook wordt er tijdens de behandeling besproken of je wilt minderen of helemaal wilt stoppen met wiet. 

Voordelen van stoppen met wiet

Wanneer je stopt met het gebruik van wiet kan dat je veel voordelen op leveren. ZO verbetert het je kwaliteit van je slaap en ook je concentratievermogen en motivatie worden beter. Bovendien houd je geld over voor andere dingen. 

Een online zelfhulpprogramma om te stoppen met wiet

In het programma van de Zelfhulp ga je aan de slag met verschillende opdrachten. Dit zijn: leesopdrachten, kijkopdrachten en maakopdrachten. Het programma bestaat uit 6 verschillende fasen van totaal zes weken. Het programma helpt je stapsgewijs met het stoppen of minderen met wiet. Dit kan via je mobiel of via je desktop. Een account aanmaken kan met je e-mailadres. 

Meer hulp bij stoppen met wiet

Je kan meer hulp krijgen bij het stoppen met wiet dan een online zelfhulp. Heb je wel eens gedacht aan een behandeling voor het stoppen met wiet.  

Meld je aan voor Behandeling