Stoppen met alcohol

Heb jij de wens om te minderen of stoppen met alcohol? Op deze pagina vertellen we je over de mogelijkheden van Jellinek hoe te minderen of te stoppen met alcohol.  

Meld je aan voor de Zelfhulp

Stoppen met alcohol

Jellinek biedt voor volwassenen een online zelfhulp aan om te minderen of stoppen met alcohol. Dit is online, zelfstandig, gratis en anoniem. Voor de een werkt dit goed, de ander wil graag hulp bij het minderen of stoppen. Als je behoefte hebt aan meer hulp bij het minderen of stoppen van alcohol dan kan jij je ook aanmelden voor een behandeling.  

Meld je aan voor Behandeling

De voordelen van stoppen met alcohol

Stoppen met alcohol levert voordelen op. Als je besluit om te stoppen met alcohol dan verbetert onder andere de kwaliteit van je slaap, gezondheid, je motivatie en houd je geld over voor andere dingen.  

Een online programma voor stoppen met alcohol

In het programma van de Zelfhulp ga je aan de slag met leesopdrachten, kijkopdrachten en maakopdrachten. Het programma bestaat uit zes weken en helpt je stapsgewijs met het onder controle krijgen van je gebruik. Dit kan via je mobiel of via je desktop. Een account aanmaken kan met je e-mailadres.  

Wil je een behandeling voor het stoppen met alcohol?

Meld je dan aan voor behandeling. Samen met een behandelaar bespreek je de behandeling die het beste bij jou past. Ook wordt er tijdens de behandeling besproken of je wilt minderen of wilt stoppen met alcohol.  

Meld je aan voor Behandeling