Minderen met wiet

Heb jij de wens om te minderen of stoppen met wiet roken? Op deze pagina vertellen we je over de mogelijkheden die Jellinek biedt om je gebruik te veranderen. 

Minderen met wiet

Jellinek biedt volwassenen een zelfhulpprogramma aan om te stoppen met blowen. Dit programma volg je online, zelfstandig, gratis en anoniem. Voor veel mensen is dat een uitkomst, anderen willen graag meer hulp bij stoppen met wiet. Als je behoefte aan meer hulp kun jij je aanmelden voor behandeling. 

Meld je aan voor de Zelfhulp

De voordelen van minderen met wiet

Stoppen met wiet levert voordelen op. Onder andere de kwaliteit van je slaap, je concentratievermogen en je motivatie worden beter. Bovendien houd je geld over voor andere dingen. 

Het online zelfhulpprogramma om te minderen met wiet

In het programma van de Zelfhulp ga je aan de slag met leesopdrachten, kijkopdrachten en maakopdrachten. Het programma beslaat zes weken en helpt je stapsgewijs met het stoppen of minderen met wiet. Dit kan via je mobiel of via je desktop. Een account aanmaken kan met je e-mailadres. 

Behandeling voor minderen met wiet

Is een zelfstandig programma minder geschikt voor jou, dan kan je andere hulp ontvangen. Zoals een behandeling. Samen met een behandelaar bespreek je de behandeling die het beste bij jou past. Ook wordt er tijdens het eerste gesprek besproken of je wilt minderen of helemaal wilt stoppen met wiet. 

Meld je aan voor Behandeling