Kliniek wiet

Vind jij dat je naar een kliniek zou moeten voor het gebruik van wiet? Heb jij de wens om te minderen of stoppen, maar lukt het je niet? Heeft iemand zijn zorgen uitgesproken over je wietgebruik? Op deze pagina vertellen we je over de mogelijkheden die Jellinek biedt om je gebruik te veranderen en wanneer je op zoek bent naar een kliniek voor behandeling van gebruik van wiet. 

Meld je aan voor de Zelfhulp

Kliniek Wiet

Als mensen aan behandeling in een kliniek denken, denken ze vaak aan intern verblijf met overnachtingen. Dit is bij de meeste mensen niet nodig om het gebruik van wiet onder controle te krijgen. Jellinek biedt volwassenen meerdere mogelijkheden om aan hun gebruik te werken. Zo hebben we een zelfhulpprogramma om je te ondersteunen bij het stoppen. Dit programma volg je online, zelfstandig, gratis en anoniem. Voor veel mensen is dat een uitkomst. Anderen willen toch graag meer hulp bij stoppen met wiet. Als je behoefte aan meer hulp kun jij je aanmelden voor behandeling. 

Voordelen veranderen gebruik wiet

Stoppen of minderen met het gebruik van wiet levert voordelen op. Onder andere de kwaliteit van je slaap, je concentratievermogen en je motivatie worden beter. Bovendien houd je geld over voor andere dingen. Je kan  

Kliniek wiet of online programma

In het programma van de Zelfhulp ga je aan de slag met leesopdrachten, kijkopdrachten en maakopdrachten. Het programma beslaat zes weken en helpt je stapsgewijs met het stoppen of minderen met het gebruik van wiet. Dit kan via je mobiel of via je desktop. Een account aanmaken kan met je e-mailadres. Ook kan je een behandeling starten. 

Behandeling en kliniek wiet

Meld je dan aan. Samen met een behandelaar bespreek je de behandeling die het beste bij jou past. Ook wordt er tijdens de behandeling besproken of je wilt minderen of helemaal wilt stoppen met wiet. 

Meld je aan voor Behandeling