Afkicken roken

Heb jij de wens om af te kicken van het roken? Klaar met een slechte adem en het vele geld dat het kost? Op deze pagina vertellen we je over de mogelijkheden die Jellinek biedt om je tabaksgebruik te veranderen.  

Meld je aan voor de Zelfhulp

Afkicken roken

Moet je nou helemaal afkicken van het roken of kun je ook minderen? Iedereen maakt hier zijn eigen keuze in. Wetenschappelijke onderzoeken wijzen uit dat het de grootste kans van slagen heeft om helemaal te stoppen met roken. Maar afkicken van tabak is niet altijd makkelijk.  

Jellinek biedt volwassenen daarom een zelfhulpprogramma aan om het afkicken te vergemakkelijken. Dit programma volg je online, zelfstandig, gratis en anoniem. Voor veel mensen is dat een uitkomst. Als je toch behoefte hebt aan meer hulp bij het afkicken, adviseren we je om je huisarts te bezoeken. Deze kan het stoppen met roken vergemakkelijken met behulp van gesprekken en het voorschrijven van medicatie.  

De voordelen van afkicken roken

Door afkicken roken houd je meer geld over, verbetert je conditie, krijg je je smaak weer terug en gaat je huid er beter uit zien.  

Het online zelfhulpprogramma voor afkicken roken

Afkicken met roken kan via de Online Zelfhulp van Jellinek. 

Meld je aan voor de Zelfhulp