Aanbod andere regio’s

Jellinek preventie is werkzaam in de regio’s Amersfoort, Amsterdam, Gooi en Vecht of Utrecht. Woon je niet in de regio van Jellinek en wil je toch graag even overleggen of een training bezoeken? Kijk dan naar het aanbod hieronder of mail preventie@jellinek.nl, dan denken we met je mee!

  1. Live Chat: voor alle vragen over alcohol & drugs
  2. Jellinek Advieslijn: telefonisch advies
  3. Verslavingszorginstellingen andere regio’s

Live Chat: voor alle vragen over alcohol & drugs

Heb je vragen over alcohol of drugs en hoe je jouw kind hierin kunt opvoeden dan kun je anoniem chatten met een deskundige van de Chat Alcohol & drugs.

Zie deze pagina voor meer informatie: Chat alcohol & drugs

Jellinek Advieslijn: telefonisch advies

Voor mensen met vragen over zichzelf of over iemand in hun omgeving met betrekking tot alcohol, drugs, gokken, gamen of verslaving.

088 – 505 1220, elke werkdag bereikbaar van 8:30 tot 17:00. Je laat je naam en vraag achter. Tussen 13:00 en 17:00 word je teruggebeld.

Verslavingszorginstellingen andere regio’s

Jellinek preventie is werkzaam in de regio’s Amersfoort, Amsterdam, Gooi & Vecht en Utrecht. Woon je in een andere regio, kijk dan op ZorgkaartNederland.nl of Alcoholinfo.nl voor het aanbod bij jou in de buurt of klik op een van de links hieronder om direct naar de juiste pagina voor naasten verwezen te worden.