Landelijk Medisch Spreekuur Partydrugs

Speciaal voor mensen die klachten hebben gekregen na het gebruik van partydrugs is er het landelijk medisch spreekuur partydrugs voor informatie, advies en behandeling.

Medische klachten na gebruik partydrugs

Regelmatig kloppen er mensen aan bij Brijder verslavingszorg die hardnekkige, medische klachten hebben na gebruik van xtc, cocaïne, speed of andere partydrugs. Na behandeling door een verslavingsarts verdwijnen de klachten of verminderen deze in veel gevallen sterk. Voorbeelden van dit soort klachten zijn: depressiviteit, angst, verminderde concentratie, vermoeidheid, gevoel van schokken in het hoofd, tintelingen, spiertrekkingen, zichtproblemen, duizelingen.

Mensen die de klachten herkennen en partydrugs gebruiken of in het verleden hebben gebruikt, kunnen een afspraak maken. Een consult op het spreekuur wordt vergoed door de zorgverzekeraar.

Huisartsen

Het behandelen van medische problemen na gebruik van drugs is specialistisch werk waar huisartsen nauwelijks mee in aanraking komen. Vandaar dat ook huisartsen terecht kunnen bij Brijder voor advies.

Contact

Zowel patiënten als verwijzers en huisartsen die vragen hebben over klachten door het gebruik van partydrugs kunnen contact opnemen. U kunt bellen met 088 – 358 29 40 als u lichamelijke of psychische klachten heeft door het gebruik van partydrugs. Uw klacht of vraag wordt doorgestuurd naar de verslavingsarts. De verslavingsarts neemt meestal op een later moment contact met u op. In veel gevallen kan hij telefonisch advies geven. Als het nodig is kan de verslavingsarts ook een afspraak met u maken in Haarlem.

Adres spreekuur:
Kees Boekestraat 20
1817EZ Alkmaar
Telefoonnummer: 088 – 358 29 40

https://www.brijder.nl/hoe-wij-helpen/preventie/partydrugs-spreekuur