Deel jouw ervaring

Webinars voor beroepskrachten

In deze twee uur durende lezing behandelen we een actueel thema. We gaan live met MS teams en beantwoorden direct vragen via de chat!

Je kunt kosteloos en vrijblijvend deelnemen aan één of meerdere thema’s:

Feiten en fabels rondom lachgas, ervaringen van een peer

Het zal je vast niet zijn ontgaan. Lachgas is populairder dan ooit. Veel jongerenwerkers en hulpverleners maken zich veel zorgen over dit middel. Jongeren een stuk minder. Tijdens deze lezing vertellen we nieuwe ontwikkelingen rondom dit middel en is onze eigen peer Kareem aan het woord! Hij vertelt over zijn eigen ervaringen, waarom hij dit middel graag gebruikt maar ook welke hulp en welke adviezen hij van jongerenwerkers en hulpverleners zou willen.

Trainers: Yvonne, Sarsani en Kareem

Datum: Donderdag 3 december van 13.30 tot 15.30 uur

Motiverende gespreksvoering over middelengebruik en beeldbellen. Tips en tricks voor hulpverleners

Jongeren motiveren hun huidige gedrag te veranderen. Dat is geen makkelijke klus! Zeker niet als het gaat om drugs of drank gebruik. In deze korte lezing spijkeren de preventiewerkers je de beginselen van motiverende gesprekvoering bij.

Je krijgt tips om met jongeren te praten over middelen. Hoe kun je jongeren tips geven om een prettige werkplek te creëren? En welke vragen helpen om het gesprek te voeren in een digitale omgeving?

Trainers: Philip en Paula

Datum: Dinsdag 8 december van 19.00 tot 21.00 uur

 

Meld je aan via deze link.

ISO 9001 HKZ

Disclaimer | Privacy- en Cookiebeleid | © 2021 Jellinek - Alle rechten voorbehouden | Realisatie: Lemon

Arkin