Informatie over alcohol & drugs

Basisinfo over truffels en paddo’s

Hier vindt u de basisinformatie over paddo’s.

Bij Wat zijn truffels en paddo’s? kunt u lezen wat paddo’s zijn.Paddo's & truffels JPG

Onder Wat is de geschiedenis van truffels en paddo’s? vindt u meer informatie over de geschiedenis.

U kunt lezen welke hoe men paddo’s gebruikt.

Ook kunt u lezen welke soorten en prijzen truffels en paddo’s er zijn en wat de effectenhttps://www.jellinek.nl/informatie-over-alcohol-drugs/truffels-en-paddos/basisinfo-over-truffels-en-paddos/effecten-van-truffels-paddos/ zijn van paddo’s; wat zijn de lichamelijke effecten? En wat zijn de psychische effecten?

Bij werking van truffels en paddo’s kunt u lezen hoe paddo’s in het lichaam worden opgenomen, wat de effecten zijn en hoe paddo’s door het lichaam worden afgebroken.

Onder het kopje Risico’s leest u wat de risico’s van het gebruik van paddo’s zijn op korte termijn en wat de risico’s van gebruik zijn op lange termijn. Hoe u de risico’s kunt verminderen vind u hier. Ook kunt u lezen wat de verslavingskans.

Bij Hoe herken je gebruik? kunt u lezen hoe u een bad trip kunt herkennen. U kunt lezen hoe lang paddo’s zichtbaar zijn in het lichaam.

Verder kunt u lezen bij Truffels & paddo’s en de wet welke wetten en regels er voor paddo’s zijn, en bij Truffels & paddo’s en verkeer wat voor invloed het gebruik van paddo’s op het verkeer heeft.

 

Sitemap

Jellinek Advieslijn

Informatie en advies over alcohol- en drugsgebruik
088 – 505 1220
ma t/m vr 09.00 tot 11.00 uur / 15.00-17.00

Chat Alcohol & drugs
ma t/m vr 13.00 tot 17.00 uur

Chat