Home

Karify

Jellinek & Karify

De eerste stap zetten naar hulp is niet eenvoudig. Jellinek vindt het belangrijk om mensen hierbij te ondersteunen door het aanbieden van innovatieve e-health programma’s. Jellinek werkt samen met Karify om u of uw naasten op een veilige manier te voorzien van informatie. Jellinek kan u ook op deze manier op afstand behandeling bieden voor deze problemen. Hier vindt u informatie of opdrachten die voor u zijn klaargezet. U krijgt feedback van uw behandelaar op uw ingeleverde opdrachten. Zo kunt u ook online werken aan uw behandeling.

Organiseer je medische informatie
Karify is een goed beveiligde plek waar u alle informatie die te maken heeft met uw gezondheid kunt bewaren. U kunt deze informatie delen met lotgenoten, familie en vrienden, maar ook met dokters, behandelaars en therapeuten. Tenminste, als u dat wilt! Bij Jellinek vindt u er informatie, video’s en opdrachten die u helpen bij uw behandeling.

Veilig online contact
Via Karify kunt u veilig online contact hebben met uw behandelaar. Heeft u een korte vraag aan uw behandelaar? Stel deze via Karify. Heeft uw behandelaar extra informatie? Via Karify kunt u deze informatie lezen of filmpjes bekijken en er vragen over stellen.

Online ondersteuning: hoe werkt het?
Iedere cliënt die start bij Jellinek en een uitnodiging krijgt voor een intakegesprek, krijgt toegang tot de Intake Healthspace. Hier vindt u informatie en een video hoe een intake in zijn werk gaat, worden vooroordelen over behandeling bij Jellinek weggenomen en vindt u een vragenlijst die handig is om voor de intake in te vullen.

Vindt u het prettig op afstand behandeld te worden, maar wilt u wel graag intensievere begeleiding dan alleen een online zelfhulp behandeling? Dan is de gecombineerde aanpak van mijnJellinek misschien iets voor u. Mocht dit de meest geschikte behandeling blijken na de intake, dan krijgt u ook toegang tot MijnJellinek Healthspace.

Bent juist bezorgd dat een naaste teveel drinkt, gebruikt of gokt? Dan is CRAFT mogelijk een oplossing. CRAFT staat voor Community Reinforcement and Family Training. Deze CRAFT Healthspace staat boordevol informatie voor als u een dierbare heeft die verslaafd is.

Sitemap

Jellinek Advieslijn

Informatie en advies over alcohol- en drugsgebruik
088 – 505 1220
ma t/m vr 09.00 tot 11.00 uur / 15.00-17.00

Chat Alcohol & drugs
ma t/m vr 13.00 tot 17.00 uur

Chat