Informatie over alcohol & drugs

Drugstestservice

LET OP! XTRA INFO IVM. LAATSTE 2 WEKEN VAN DECEMBER

1. JELLINEK AMSTERDAM

We zijn gewoon open rond de feestdagen (behalve woensdag 26 december). Maar, het centrale lab is dicht, tussen kerst en oud-en-nieuw. Wat betekent dat alleen de samples die zijn ingeleverd voor 15 december, door het lab kunnen worden getest en 20 december een uitslag krijgen. Samples die vanaf 19 december worden aangeleverd en naar het lab moeten krijgen pas 4 januari hun lab-uitslag.

MAAAAAAR: in de laatste 2 weken van het jaar (wo 19, do 20, vr 21, wo 26, do 27 en vr 28 december) zijn we gewoon geopend en hoewel het lab dan geen uitslag kan geven, wij kunnen wel:

2. JELLINEK HILVERSUM

We zijn gewoon open met de feestdagen. Maar, het centrale lab is dicht, tussen kerst en oud-en-nieuw. Wat betekent dat alleen de samples die zijn ingeleverd voor 14 december, door het lab kunnen worden getest en 20 december een uitslag krijgen. Samples die vanaf 19 december worden aangeleverd en naar het lab moeten krijgen pas 4 januari hun lab-uitslag.

MAAAAAAR: in de laatste 2 weken van het jaar (do 20 en do 27 december) zijn we gewoon geopend en hoewel het lab dan geen uitslag kan geven, wij kunnen wel:

3. JELLINEK UTRECHT

We (Jellinek testservices) zijn gewoon open met de feestdagen. Maar, het centrale lab is dicht, tussen kerst en oud-en-nieuw. Wat betekent dat alleen de samples die zijn ingeleverd voor 14 december, door het lab kunnen worden getest en 20 december een uitslag krijgen. Samples die vanaf 19 december worden aangeleverd en naar het lab moeten krijgen pas 4 januari hun lab-uitslag.

MAAAAAAR: in de laatste 2 weken van het jaar (do 20 en do 27 december) zijn we gewoon geopend en hoewel het lab dan geen uitslag kan geven, wij kunnen wel:

4. GGD AMSTERDAM

De drugstestservice van de GGD is eind december beperkt open:

Welkom bij de drugs-testservices van de Jellinek.

Wij vinden:

Hiernaast vind je waar en wanneer er kan worden getest, de adressen van de testlocaties en hoe en wanneer de uitslagenlijn van de testservices bereikbaar is.

Testen is anoniem en kost bij de drugstestservice Amsterdam €2,50 per sample (vanwege privacy geen pin beschikbaar). Aan het testen bij de drugs-testservices in Hilversum en Utrecht zijn vooralsnog geen kosten verbonden. Verder testen we alleen voor consumenten. We kunnen helaas niet testen niet voor ouders en andere niet-consumenten.

Bij Hoe werkt dat testen? kun je video’s bekijken van de testservice.

Heb je klachten na het gebruik van drugs? Kijk dan even bij het Medisch Spreekuur Partydrugs.

Volg ons via Unity op Facebook en Twitter om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en waarschuwingen. Al onze testservices zijn een samenwerkingsverband tussen Unity en Jellinek preventie. Bij vervuilingen waarschuwen wij altijd via Unity en op deze pagina.

Groeten van de drugstestteams van de Jellinek

Reagens en labtest

Klik op de plaatjes voor info over het reagens en de labtest.

sneltestlabtest

Animatie over XTC

Unity college over XTC

Hoe werkt het DIMS-systeem?

Hoe werkt een Red Alert?

Sitemap

Jellinek Advieslijn

Informatie en advies over alcohol- en drugsgebruik
088 – 505 1220
ma t/m vr 09.00 tot 11.00 uur / 15.00-17.00

Chat Alcohol & drugs
ma t/m vr 13.00 tot 17.00 uur

Chat