Kan iedereen drugs laten testen?

We testen alleen voor consumenten.

  • We testen uitsluitend voor consumenten, dus mensen die zelf van plan zijn de drugs te gaan gebruiken.

We testen niet voor ouders, familie en andere niet-consumenten.

  • Ouders, familie en andere niet-consumenten kunnen helaas niet bij ons terecht voor een drugstest. Maak je je zorgen om het gebruik van je kind of naaste kijk op onze ouder-pagina of naasten-pagina. Ouders kunnen ook ik denk dat mijn kind xtc gebruikt wat nu? bekijken. Heb je daarna nog vragen of wil je overleggen met ons, bel de Jellinek Advieslijn op 088 – 505 1220 (elke werkdag bereikbaar van 8:30 tot 17:00) of stel hier jouw vraag.
  • We testen niet voor dealers of producenten. Als je meer dan 3 pillen of een gram poeder bij je hebt of je drugs bevat grondstoffen, gaan we ervan uit dat je in de handel zit en kunnen we je niet van dienst zijn.

 

Disclaimer

De medewerkers van onze testspreekuren hebben te allen tijden het recht om een sample te weigeren en het niet door te sturen ter analyse. Bijvoorbeeld als de bezoeker (vermoedelijk) niet voldoet aan de gestelde voorwaarden en/of het sample niet van toegevoegde waarde is voor de monitor. Zij zijn geen verantwoording schuldig over het niet doorsturen van een sample aan de bezoeker.

 

 

Versie: maart 2021