‘Je moet er echt heel erg aan toe zijn om in behandeling te gaan bij Jellinek’

Bij Jellinek behandelen we mensen met allerlei vormen van verslaving. Verslaving aan alcohol, drugs, slaap- en kalmeringsmiddelen, maar ook gedragsmatige verslavingen, zoals gokken en gamen. Bij sommige mensen bestaat de problematiek al jaren en is er sprake van ernstige verslaving, vaak aan meerdere middelen. Bij andere mensen is het minder ernstig. Zij functioneren nog goed. Iedereen die last heeft van zijn middelengebruik of gok- of gamegedrag kan terecht bij Jellinek voor advies of behandeling.

Zoals dat ook voor heel veel andere klachten en problemen geldt, geldt ook voor verslaving: hoe eerder je advies of hulp vraagt hoe beter. De kans is dan des te groter dat u met een korte behandeling uw gebruik of gedrag onder controle kunt krijgen.

Zo biedt Jellinek ook een avondbehandeling, zodat u kunt stoppen of minderen met drank en/of drugs en toch gewoon kunt blijven werken of studeren. Volgt u liever een behandeling in uw thuissituatie op momenten die u het beste uitkomen? Dan kan een online behandeling bijvoorbeeld een oplossing voor u zijn.

Jellinek biedt zowel poliklinische als intensieve klinische behandeling. Met cognitieve gedragstherapie, e-health, medische behandeling en behandeling volgens het Minnesotamodel hebben we voor iedereen een passend antwoord. Onze hulp is niet zwaarder dan noodzakelijk. Licht als het kan, intensief als het moet.