Behandelingen

Avondbehandeling

Stoppen met drank en/of drugs en toch gewoon blijven werken. Met de avondbehandeling kan dat. U volgt een intensieve behandeling zonder dat uw werk of opleiding er onder lijdt.

Het avondprogramma in het kort

Na uw intake heeft u enkele gesprekken met uw behandelaar om uw behandeling voor te bereiden. Daarna start u met ontgiften. Het is noodzakelijk dat u clean en nuchter bent als u met het avondprogramma start. Jellinek heeft hiervoor diverse mogelijkheden; een arts bespreekt met u welke detox past bij uw situatie. Na de detox start de avondbehandeling.

Om 18:00 uur dineert u in groepsverband. Van 19:00 tot 21:00 uur volgt u therapie. ’s Ochtends ontbijt u met uw groep en om 8:00 uur gaat u naar uw werk. Wij adviseren u de eerste weken ook in de weekenden in de kliniek te verblijven, om vervolgens rustig toe te werken naar het terugkeren naar huis.

Het is mogelijk om, in overleg met uw behandelaar, de avondbehandeling te volgen zonder in de kliniek te slapen. U volgt dan hetzelfde programma maar om 21:00 uur gaat u weer naar huis. U kunt de behandeling volgen in Amsterdam. Het intakegesprek en de vervolgbehandeling kan ook in Hilversum plaatsvinden.

Na de behandeling

Na 6 weken avondbehandeling, volgt u een poliklinisch vervolgtraining van 6 weken. U komt dan 1 keer per week naar Jellinek, voor een sessie van twee uur. Het doel hiervan is het actief inzetten van de geleerde vaardigheden in uw dagelijks leven.

Voor wie is de avondbehandeling?

Voor mensen met matige tot ernstige verslavingsproblemen voor wie een poliklinische behandeling niet intensief genoeg is.

Zet de eerste stap

Jellinek helpt u om weer grip te krijgen op uw gebruik. Zet de eerste stap naar een gezond leven en meld u aan voor een behandeling. Liever persoonlijk contact? Bel dan 020-590 44 44.

Sitemap

Jellinek Advieslijn

Informatie en advies over alcohol- en drugsgebruik
088 – 505 1220
ma t/m vr 09.00 tot 11.00 uur / 15.00-17.00

Chat Alcohol & drugs
ma t/m vr 13.00 tot 17.00 uur

Chat