Jellinek steunt de campagne van Stoptober, doe jij ook mee?

Gaat het ook wel eens door jouw hoofd om te stoppen met roken? Dan is daar op 1 oktober een mooie aanleiding voor: Stoptober. Stoptober is samen 28 dagen niet roken in oktober. Uit onderzoek blijkt dat 28 dagen net lang genoeg is om te ervaren wat de positieve effecten zijn van stoppen met roken. De meeste ontwenningsverschijnselen zijn dan achter de rug. 

In oktober zeggen duizenden mensen tegelijk de sigaret vaarwel. Het gevoel dat je niet alleen bent, kan helpen om het vol te houden. Want stoppen met roken kan best lastig zijn.  

Maar het levert ook veel op: meer geld op je bankrekening, een fitter gevoel, een betere smaak- en reukbeleving, minder kans op problemen met je luchtwegen. Wat zou voor jou de belangrijkste reden zijn om te stoppen?  

Ook wij vinden stoppen met roken een belangrijk thema. Roken is schadelijk voor jezelf, maar ook voor mensen om je heen. We dragen dus graag een steentje bij om je stoppoging succesvol te laten zijn! 

Doe je ook mee met Stoptober en kun je wel een extra steuntje in de rug gebruiken? Meld je aan via Stoptober of doe mee via de Zelfhulp van Jellinek. Deelnemen is gratis, anoniem, zelfstandig en vanaf huis. Kijk voor meer informatie en deelname op www.stoptober.nl of www.zelfhulptabak.nl