Webinar Hulp voor naasten

Al jaren bieden we bij Jellinek niet alleen de beste zorg voor mensen met verslavingsproblemen, maar ook voor de omgeving hebben we een uitgebreid aanbod. Ondanks de coronacrisis hebben we in de afgelopen jaren veel naasten mogen helpen met individueel advies, trainingen en informatie.

In dit webinar bieden we in een notendop antwoord op de meest gestelde vragen over verslaving, de gevolgen daarvan voor de omgeving en de impact die het kan hebben op naasten. We kijken ook naar wat helpt, wat je als naaste zelf kunt doen en waar wij mee kunnen helpen. Daarnaast kunnen ook professionals en de sociale omgeving van naasten meekijken om te zien hoe zij kunnen steunen en/of verwijzen. Ten slotte vertellen we iets meer over ons vernieuwde aanbod van volgend jaar, zodat je weet wat je van ons kunt verwachten.

Zowel professionals als naasten zijn van harte welkom! Het webinar is gratis te volgen, je kunt anoniem deelnemen en vragen stellen via de chat.

Datum & Tijd
Maandag 20 december. Online inloop vanaf 19:15u, we starten om 19:30u en de avond duurt tot 21:00u met de mogelijkheid van vragenstellen tot 21:30u.