Kan ik mijn dossier inzien?

Bent u in behandeling geweest bij Jellinek aan de Jacob Obrechtstraat? U kunt altijd een aanvraag doen om uw dossier in te zien of daarvan een geprint exemplaar te ontvangen. Om uw privacy te garanderen, vragen we u om dit persoonlijk af te halen op onze locatie Jacob Obrechtstraat 92 in Amsterdam (Zuid) en uw ID mee te nemen.

Hoe gaat een aanvraag in zijn werk?

1. U belt als cliënt of oud-cliënt naar de Bureaudienst van de locatie Jacob Obrechtstraat 92 op werkdagen tussen 9 en 17 uur via T 088- 505 1220

2. Onze medewerker bespreekt met u welke informatie u uit het dossier wilt ontvangen en deze wordt voor u afgedrukt en klaargelegd.

3. Wij spreken met u af wanneer u de informatie kunt komen afhalen. Dit zal zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen vier weken, plaatsvinden; We vragen u om een geldig identificatiedocument (ID) mee te nemen, zoals paspoort of rijbewijs. Dit heeft u nodig om de informatie te kunnen meenemen.

Bent u elders behandeld binnen Arkin en wilt u inzage in uw dossier? Neem dan contact op met uw behandelaar of met de behandellocatie zelf. U vindt al onze organisaties op de website van Arkin.

U kunt alleen zelf uw dossier opvragen en niet een ander machtigen om uw dossier in te zien of op te vragen. Alleen aan een arts, zoals uw huisarts of uw medisch specialist, kunt u toestemming geven om uw medisch dossier in te zien of op te vragen bij Jellinek.

 

Versie: oktober 2020