In maart starten nieuwe KOPP­KOV groepen, er is nog plek!

Wist je dat 1 op de 3 kinderen opgroeit in een stress -en spanningsvolle leefomgeving en dat zij een 5 keer zo grotere kans hebben om problemen te ontwikkelen op latere leeftijd? Onderzoek toont aan dat deelname aan een KOPPKOV groep de kans op stoornissen met 40% doet afnemen.

Begin maart starten we weer met een reeks nieuwe KOPPKOV groepen in Utrecht, op verschillende locaties in de stad. De groepen zijn er voor kinderen, jongeren en jongvolwassenen in de leeftijd 4 – 25 jaar.

Alle kinderen, jongeren en jongvolwassenen die opgroeien in een stress -en spanningsvolle leefomgeving zijn welkom. Te denken valt aan een ouder met psychische -en/of verslavingsproblemen, een ouder met een (licht) verstandelijke beperking of een broertje of zusje met psychische problemen. Stress en spanning kan ook veroorzaakt worden door een (v)echtscheiding, huiselijk geweld of door schuldenproblematiek en armoede.

Wij denken graag met je mee, dus wanneer je een gezin in gedachte hebt en je wilt weten welke groep het meest passend is, dan kun je ons mailen via koppkov@jellinek.nl. Dit geldt ook voor ouders, wanneer zij behoefte hebben aan meer informatie. Het kan ook zijn dat je meer uitleg wilt over wat we precies doen in deze KOPPKOV groepen, ook dan kun je natuurlijk contact opnemen met ons. Goed om te weten: de groepen zijn kosteloos, we doen niet aan dossieropbouw en er is geen verwijsbrief nodig.

Meer informatie over onze groepen en een online aanmeldformulier vind je op deze pagina. Verder zou het ons enorm helpen als je de onderstaande flyer wilt uitprinten, ophangen of aan ouders wilt geven.