Heeft mijn kind hulp nodig

U zit met de handen in het haar. De cijfers van uw dochter blijven maar kelderen. U hoort van school dat ze spijbelt en iedere keer als ze uitgaat, is ze flink dronken.

Uw zoon komt vrolijk lachend thuis en verdwijnt meteen naar zijn kamer, maar zijn jas ruikt sterk naar wiet. En dit is niet de eerste keer.

Het begon als een spelletje. En u zag er niet veel kwaad in: uw kind speelde iedere dag na schooltijd nog even op de computer. Maar dat ‘even’ werd steeds langer en langer. Uw kind slaapt amper en begint nu zelfs stiekem te spelen.

Wat nu? Kom eens praten!

Herkent u uw eigen problemen met uw kind? Bij Jellinek Jeugd hebben we veel ervaring met de behandeling van jongeren van 12 tot 23 jaar. Vaak is er naast het middelengebruik meer aan de hand. Denk aan bijvoorbeeld ADHD, een trauma, een slechte stemming of problemen met de ouders. Wij helpen uw kind ook daarmee.

Wilt u uw kind direct aanmelden of wilt u advies over uw situatie? Of wilt u of uw kind een gratis en vrijblijvend adviesgesprek? Neem dan tijdens werkdagen contact met ons op.

  • Bellen: 088- 505 1202  / 020 – 590 5555, maandag tot en met vrijdag, tijdens kantooruren. Buiten deze tijden kunt u uw telefoonnummer achterlaten en word u teruggebeld.
  • Mailen: aanmeldenjeugd@arkin.nl