Corona update
Klik hier voor een update

Jellinek is al ruim honderd jaar dé expert op het gebied van middelengebruik en verslaving. Iedereen met een (hulp)vraag op dit gebied kan op ons rekenen: mensen die informatie, persoonlijk advies of behandeling nodig hebben, hun naasten en professionals. Jellinek is sterk in preventie en in wetenschappelijk bewezen behandeling. Van online zelfhulp en kortdurende specialistische behandeling tot detoxificatie en topklinische zorg voor mensen met ernstige en complexe verslavingsproblematiek. Voor álle vormen van verslaving. Onze hulp is niet zwaarder dan noodzakelijk. Licht als het kan, intensief als het moet.

Ben jij op zoek naar hulp voor jezelf, een familielid of naaste of heb je een vraag, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Informatie over alcohol en drugs

Werken bij Jellinek

Ligt je hart bij de verslavingszorg? Kies dan voor een functie bij Jellinek. De bekendste en meest toonaangevende verslavingsinstelling van Nederland waarbij kwaliteit van zorg, resultaat en verbinding centraal staan. Samenwerken in een multidisciplinair team waarbij jouw ontwikkeling voorop staat. Meer weten?

Bekijk hier onze vacatures

Wachttijden

5

De aanmeldwachttijd is:

5 weken


7

De behandelwachttijd is:

7 weken

Meer informatie over onze wachttijden

Jouw mening telt!

 
 
 
 

Geef je mening op zorgkaartCorona-update geldend voor Jellinek Preventie
Nieuws - 6 april 2020

Corona-update geldend voor Jellinek Preventie

Het kabinet heeft vanaf 12 maart extra corona maatregelen bekend gemaakt. Daar houden wij ons als Arkin aan. Het is niet langer verantwoord om de face to face preventieve ondersteuning […]
Lees meer »

Nieuws - 29 maart 2020

Corona Q&A voor studenten

Meer weten over liefde, daten en seks in tijden van corona? In ons artikel Help! Ik mag je even niet zien vind je tips over hoe je het spannend kan […]
Lees meer »

ISO 9001 HKZ

Disclaimer | Privacy- en Cookiebeleid | © 2020 Jellinek - Alle rechten voorbehouden | Realisatie: Lemon

Arkin