Meld u aan voor een intake

Meld u aan voor een intake

Hieronder kunt u het aanmeldformulier invullen om een nieuwe start te maken. Neemt u liever telefonisch contact met ons op dan kan dat op nummer: 088-505 1220.

Jellinek helpt u met een van de behandelingen om uw leven weer op de rit zetten. Zodra we uw aanmelding binnen hebben, nemen wij telefonisch contact met u op. In dat gesprek gaan we kort na wat uw probleem is. Vervolgens maken we een afspraak voor een eerste behandelgesprek. Dit eerste behandelgesprek, noemen we het intakegesprek. Een van onze behandelaars bespreekt samen met u welke behandeling geschikt is en legt dit vast in een behandelplan. Aan het einde van de intake maakt de behandelaar direct een afspraak voor de vervolgbehandeling.

Twijfelt u erg of u zich nu moet aanmelden voor een intake of niet, maar wilt u hier toch graag eens met een van onze behandelaren over praten? Of vindt u de drempel naar behandeling nog te groot, maar weet u dat u hulp nodig heeft? Neem dan contact op met het Jellinek Expert Team voor gratis telefonisch advies.

Velden met een * zijn verplicht, deze gegevens heeft Jellinek nodig om het eerste behandelgesprek in te plannen en voor te bereiden. Privacy vindt Jellinek belangrijk: uw gegevens worden uitsluitend gebruikt om een behandeling op te kunnen starten. Jellinek behandelt in Amsterdam, Amstelveen, Hilversum, Utrecht, Amersfoort eo, Gorinchem en Almere. Overweeg voordat u zich aanmeldt of de afstand voor u overbrugbaar is.

  • Wij proberen zoveel mogelijk rekening te houden met uw voorkeur.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sitemap

Jellinek Advieslijn

Informatie en advies over alcohol- en drugsgebruik
088 – 505 1220
ma t/m vr 09.00 tot 11.00 uur / 15.00-17.00

Chat Alcohol & drugs
ma t/m vr 13.00 tot 17.00 uur

Chat