Testen voor naasten

Signaleringstest ouders

Ouders spelen een belangrijke rol in het signaleren en bespreekbaar maken van middelengebruik, gamen of gokken. Heb je het gevoel dat jouw kind mogelijk overmatig gebruikt, gamed of gokt? En maak jij je hier zorgen over? Vul dan onze signaleringstest in.

Na het doen van de test krijg je onmiddellijk de uitslag. Je kunt ervoor kiezen de uitslag te mailen naar jouw e-mailadres.

Klik hier om naar de signaleringstest voor ouders te gaan.

De test is een indicatie en geen diagnose. Voor een diagnose kun je naar je huisarts of een intakegesprek inplannen. De uitslag zegt ook niks over gezondheidsschade of eventuele andere gevolgen van het gebruik.

Is de zorg te zwaar? Test voor naasten

Natuurlijk wil je jouw familielid, partner of vriend(in) tot steun zijn als het minder goed gaat. Maar soms vraagt dat veel en kun je zelf ook wat ondersteuning gebruiken.

Het kan moeilijk zijn om geconfronteerd te worden met verslavingsproblemen van een ander. Dit kan stress en spanning geven. Als naaste kun je een hoge druk ervaren.

Twijfel je over de mate van jouw ervaren druk? Wil je weten of wij iets voor je kunnen betekenen? Doe de test of bekijk direct ons aanbod op de website.