Behandeling voor vrouwen

In de kliniek van JellinekMinnesota zitten mannen en vrouwen niet bij elkaar. Het is de enige kliniek in Nederland waar mannen en vrouwen apart behandeling krijgen.

Succesvolle behandeling voor mannen en vrouwen

Daar hebben we goede redenen voor. De behandeling werkt beter als mannen en vrouwen niet bij elkaar zitten. Dat weten we uit onderzoek en uit eigen ervaring.

Mannen en vrouwen gedragen zich anders bij een aparte behandeling. Mannen praten in een mannengroep makkelijker over hun gevoelens. En vrouwen durven meer in een vrouwengroep, bijvoorbeeld over hun probleem praten.

Veilige omgeving voor vrouwen

Ook hebben vrouwen soms vervelende dingen meegemaakt met mannen, zoals geweld of misbruik. Daarom willen we in de kliniek een veilige omgeving zijn, zonder mannen. Vrouwen kunnen elkaar dan beter steunen.

Vrouwenbehandeling in kliniek JellinekMinnesota

De behandeling in de kliniek van JellinekMinnesota is hetzelfde voor mannen en vrouwen. De onderwerpen in de behandeling zijn hetzelfde, maar soms is de manier waarop de onderwerpen worden besproken anders. Ook is er in de vrouwengroep meer aandacht voor relaties, zelfvertrouwen en schaamte.

Zo ziet een behandeling eruit in de kliniek van JellinekMinnesota.

Aanmelden of vragen

Bij JellinekMinnesota krijg je hoop op een ander leven. Een leven zonder verslaving. Zet vandaag nog de eerste stap en meld je aan. Wij gunnen je een mooi leven. Gun het jezelf ook.

Lees hier hoe je je aanmeldt. Heb je nog vragen, bel dan 088-505 1220. Wij helpen je graag.