Behandelingen

Minnesotabehandeling 12 stappen

JellinekMinnesota helpt mannen en vrouwen met een verslaving uit heel Nederland. Onze behandelmethode is in Amerika ontwikkeld: het Minnesotamodel. Dit is ontstaan vanuit de 12 stappen van de zelfhulpgroep AA (Anonieme Alcoholisten). De methode is gebaseerd op spirituele waarden als respect, eerlijkheid, openheid en verbondenheid. Wereldwijd is dit de meest gebruikte behandeling voor verslaving. Wij werken met in Minnesota (VS) opgeleide en gecertificeerde addiction counselors. U kunt bij ons terecht met een alcohol-, drugs- en gokverslaving. Alle behandelingen worden vergoed door de zorgverzekeraar. U kunt meestal direct starten.

Verbondenheid

Verslaving is een ziekte die elke dag erger wordt. Door de schaamte die u voelt, isoleert u groepstherapie verslavingskliniek Jellinek Minnesotabehandelingzich steeds meer van uw familie, vrienden en omgeving. Erkennen dat u een verslaving heeft en hiervoor hulp nodig heeft is eng. Maar hoe langer u wacht met hulp zoeken, hoe moeilijker uw herstel is. Misschien heeft u al ervaren dat alleen op wilskracht stoppen met alcohol, drugs of gokken zelden succesvol is. Samen met anderen lukt het wél. Door een nieuw netwerk op te bouwen van mensen die u begrijpen en steunen, doorbreekt u uw isolement. Uiteindelijk kunt u zelfs andere mensen met een verslaving helpen.

Stoppen doe je zelf, maar niet alleen!

Heeft u nog vragen, bel dan 088 – 505 12 20. Wij helpen u graag. Bij JellinekMinnesota krijgt u hoop op een ander leven. Een leven zonder verslavende middelen of gokken. Zet vandaag nog de eerste stap en meld u aan. Wij gunnen u een mooi leven. Gun ’t uzelf ook.

Sitemap

Jellinek Advieslijn

Informatie en advies over alcohol- en drugsgebruik
088 – 505 1220
ma t/m vr 09.00 tot 11.00 uur / 15.00-17.00

Chat Alcohol & drugs
ma t/m vr 13.00 tot 17.00 uur

Chat