Poliklinische behandeling

Een poliklinische behandeling is een behandeling waarbij je een bepaalde periode wekelijks één op één gesprekken hebt met jouw behandelaar.

Individuele behandeling

Via individuele gesprekken met de behandelaar verken je welke waarden voor jouw belangrijk zijn in het leven en bepaal je de focus voor verandering. Middels ervaringsoefeningen, gedragsexperimenten en toegewijde acties werk je aan de gestelde doelen.
De behandeling bestaat uit gemiddeld 13 sessies van 45 minuten. Hierna biedt Jellinek de mogelijkheid tot terugvalpreventie in een nazorgtraject. De totale behandeling duurt gemiddeld negen maanden. Je kunt de poliklinische behandeling volgen in Amsterdam, Utrecht, Amersfoort, Hilversum en Amstelveen.

Voor wie is de poliklinische behandeling?

• mensen met matige tot ernstige problemen met alcohol en/of drugs
• mensen die willen stoppen of minderen met gebruik
De behandelingen kunnen goed gecombineerd worden met een behandeling voor psychische klachten (bijvoorbeeld angst, trauma of depressie) en ondersteunende medicatie om terugval te voorkomen.

Zet de eerste stap

Jellinek helpt jou om weer grip te krijgen op jouw gebruik. Zet de eerste stap naar een gezond leven en meld je aan voor een behandeling. Wil je liever persoonlijk contact bel dan 088 505 1220.