Behandelingen

Welke oplossingen bieden we

Als je (samen met je ouders) besloten hebt om je te laten behandelen voor je probleem, kom je bij ons voor een kennismakingsgesprek. Dit noemen we een intake. Samen met een psycholoog bespreek je waar je mee zit en en proberen we erachter te komen wat de oorzaken zijn. Daarna kijken we hoe we jou het beste kunnen helpen en welke behandeling het meest geschikt is.

De behandeling is meestal in een kantoor van Jellinek Jeugd, soms alleen, soms in een groep. Wanneer het nodig is kan de behandeling ook thuis of in de instelling waar je verblijft plaatsvinden.

Behandelingen jeugd

Tijdens het kennismakingsgesprek bespreken we welke behandeling het beste bij jou past en waar jij je prettig bij voelt. We hebben verschillende behandelingen, bijvoorbeeld in een groep met andere kinderen of alleen. Soms is het handig als je ouders komen, zodat zij leren hoe zij jou het best kunnen helpen.

Hoe neem je contact met ons op?

Voetbal_jeugdJe kunt je bij Jellinek Jeugd aanmelden als je hulp zoekt voor je probleem. Natuurlijk kun je ook eerst contact met ons opnemen om advies te vragen. Bellen, mailen of even langslopen, het kan allemaal. Dit kun je zelf doen, maar je kunt bijvoorbeeld ook je ouders vragen dit voor je te doen. En natuurlijk kun je ook naar je huisarts gaan als je dat prettiger vindt. Dit zijn onze contactgegevens:

Sitemap

Jellinek Advieslijn

Informatie en advies over alcohol- en drugsgebruik
088 – 505 1220
ma t/m vr 09.00 tot 11.00 uur / 15.00-17.00

Chat Alcohol & drugs
ma t/m vr 13.00 tot 17.00 uur

Chat